Detalii despre Transport

Produsele comandate la Mobile-Trade se livreaza în toata tara DOAR prin serviciile de curierat rapid oferite de catre https://www.fancourier.ro/

Taxa de livrare pentru localitatile aflate în raza de actiune a https://www.fancourier.ro/ este de 25 Ron (TVA inclus)

Pentru localitatile situate in afara retelei Fan Courier , se percepe o taxa suplimentara de 0,8 Ron / km fara TVA calculati fata de cea mai apropiata filiala Fan Courier .

Puteti consulta operatorii Fan Courier si solicita detalii sau informatii suplimentare la numarul de telefon: 0219336

Termenul de livrare se discuta individual cu fiecare client în parte în functie de preferinte. Astfel, imediat dupa ce veti face o comanda pe site-ul Mobile-Trade in cel mai scurt timp posibil, veti fi contactat de catre un consultant de vanzari pentru a stabili împreuna toate detaliile comenzii dvs.

Produsele livrate sunt ambalate corespunzator la sediul nostru. In cazul în care constatati ca ambalajul prezinta urme de interventie sau este deteriorat, va rugam sa verificati coletul în fata curierului.

Coletul contine factura fiscala, certificatele de garantie si produsele comandate pe care le veti primi în cutia lor originala asa cum vin de la producator.

Nu uitati ca în cazul în care ati optat pentru plata ramburs, curierul elibereaza chitanta.

Termenul de livrare variaza de obicei intre 24 ore si 48 ore, in functie de adresa dvs. Rareori, perioada de livrare poate depasi 48 ore.

Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul confirmarii telefonice a comenzii Dvs. sau, in cazul comenzilor platite prin OP, in momentul incasarii banilor.

 
www.price.ro - your shopping expert