Termeni si Conditii

Prin utilizarea magazinului nostru virtual, sunteti de acord cu Termenii si conditiile noastre.

Va rugam sa cititi cu atentie.

Informarea Dumneavoastra cu privire la Termenii si conditiile noastre va preceda orice act sau fapt de natura sa determine obligatii pentru partile contractante.

Produsele si serviciile noastre sunt variate si prin urmare, este posibil ca uneori sa se aplice Termeni si conditii suplimentare.

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii oferite prin intermediul magazinului virtual www.Mobile-Trade.ro

 

 

Dreptul de anulare a comenzii

Orice cumparator are dreptul de a anunta in scris,sau telefonic ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, inainte ca aceasta sa fie trimisa

DE ASEMENEA ORICE COMANDA PLASATA PE SITUL WWW.MOBILE-TRADE.RO NU IMPLICA NICI UN FEL DE OBLIGATIE CONTRACTUALA IN CAZUL IN CARE NU POATE FI LIVRATA.

MOBILE-TRADE.RO isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea MOBILE-TRADE.ro, acestea fiind cu titlu de prezentare.

In descrierea produselor si/sau serviciilor MOBILE-TRADE.ro isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

 

 

 

1. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)

Intregul continut al site-ului Mobile-Trade – imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Mobile-Trade si a furnizorilor nostri si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.  Dumneavoastra intelegeti dreptul de proprietate intelelectuala si nu veti dezvalui unei terte parti sau veti face publice nici una din informarile primite de la Mobile-Trade.  Folosirea fara acordul scris al Mobile-Trade a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

De asemenea, sigla Mobile-Trade este marca inregistrata si beneficiaza de protectia legislatiei in vigoare.

 

 

2. Protejarea confidentialitatii si publicitatii

Mobile-Trade explica modul in care tratam datele dumneavoastra cu caracter personal. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord sa putem utiliza datele respective conform politicii noastre de confidentialitate.

Informatiile de orice natura furnizate de catre dumneavoastra vor ramane in proprietatea noastra. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al dumneavoastra si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste. Mesajele noastre sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de noi,Mobile-Trade. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite si nici furnizate altor parti.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, ne oferiti acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord sa putem utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.Mobile-Trade.ro Vanzatorul nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date Mobile-Trade, va oferiti consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, etc.

Intelegeti dreptul de protejare a confidentialitatii si nu veti face nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al Mobile-Trade. In caz contrar, ne rezervam dreptul de actiona in instanta.

 

 

3. Accesul la informatiile de pe site

Mobile-Trade va garanteaza acces limitat, in interes personal si nu confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul , de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul Mobile-Trade.ro in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Mobile-Trade , fara acordul prealabil scris al nostru.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Mobile-Trade va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Pentru a beneficia de unele servicii, poate fi necesara crearea unui cont pe site-ul www.Mobile-Trade.ro. Pentru a va proteja contul, pastrati parola confidentiala. Purtati intreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc in sau prin intermediul Contului Dumneavoastra.

Mobile-Trade.ro nu vinde produse care sa fie cumparate de catre minori. Mobile-Trade poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati acest site, o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, prin utilizarea abuziva si/sau frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului etc. vor fi pedepsite conform legii.

 

 

4. Documente Contractuale

In momentul in care lansati o comanda electronica sau telefonica pe site-ul nostru, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care ne prelucram operatiunile.
Comanda  dumneavoastra trebuie sa contina trei documente, si anume :

a. Comanda (include mentiuni clare asupra datelor de livrare si facturare) plus conditiile sale specifice;
b. Specificatiile (observatiile) dumnevoastra – acolo unde este cazul;
c. Acceptare Termeni si conditii.

La lansarea unei comenzi va rugam sa verificati cu atentie daca ceea ce comandati este ceea ce va doriti. Nu ne asumam responsabilitatea datelor oferite gresit de catre dumneavoastra, nici in cazul unei comenzi electronice, nici in cazul unei comezi telefonice (exemplu: cod de produs oferit gresit sau date de facturare si livrare oferite eronat).

Daca vom confirma o comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre noi se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Mobile-Trade catre dumneavoastra, fara a necesita o confirmare de primire din partea noastra. De asemenea, nu consideram, in niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail) si constituie momentul incheierii contractului.

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Mobile Trade sau un furnizor al acestuia.

Conform art. 9 din OUG 34/2014, puteti renunta la orice produs achizitionat online si care nu corespunde dorintelor sau asteptarilor  Dumneavoastra, in termen de 10 zile calendaristice, fara sa presupuna o justificare sau motivare din partea Dumneavoastra. Pentru a beneficia de aceasta modalitate de denuntare unilaterala a contractului, restituirea Produsului trebuie sa se faca exact in starea in care l-ati primit si sa fie insotit de toate accesoriile si documentele aflate in pachetul de livrare. Va vom restitui pretul achitat pe produs in maximum 30  zile de la data notificarii de retragere din contract, dar nu mai devreme de data la care am primit  Produsul in depozit, intr-un cont bancar indicat de catre Dumneavoastra. Cheltuielile ocazionate cu trimiterea Produsului, in cazul denuntarii unilaterale a contractului, cad, conform legii, in sarcina Dumneavoastra.

 

 

5. Raspunderea noastra pentru produse si servicii

Produsele si serviciile noastre sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Nu se ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Asadar, sunteti de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria dumneavoastra raspundere.

Imaginile publicate pe site-ul nostru au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Atat noi, cat si furnizorii nostri ne rezervam dreptul sa modificam specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.  Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul Mobile_Trade.Ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Toate produsele sunt insotite de factura in original emisa de Mobile Trade, prin calitatea sa de importator direct. Valoarea maxima a daunelor pe care putem sa le platim pentru dumneavoastra, in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumei incasate conform facturii emise.

Toate promotiile afisate si descrise pe site sunt valabile numai in conditiile descrise odata cu anuntarea promotiei si in limita stocurilor disponibile.

 

 

6. Raspunderea pentru preturi

Preturile prezentate , sunt finale insa nu includ TVA. De asemenea, nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pentru produsele aduse pe comanda, exista posibilitatea ca preturile sa fie schimbate si ne asumam acest drept.  Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe si accize.  Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile.  Preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. In cazul oricarui produs care nu are pret (are afisat pret zero), se subintelege ca nu este de vanzare, asta deoarece nu este in stocul societatii. Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea.

In anumite cazuri, mai exact pentru produsele din categoria echipamentelor electrice si electronice (EEE), in conformitate cu prevederile HG 448/2005, pe langa pretul produsului, se percepe si Timbru Verde. Aceasta taxa nu depinde de noi si reprezinta partea din pretul echipamentului electric sau electronic destinata acoperirii costurilor procesului de colectare si reciclare a deseurilor EEE. Valoarea timbrului verde este de 0,7 Ron (TVA inclus) pentru telefoane mobile, aparate foto, console, GPS, MP3/MP4 si 6,20 Ron (TVA inclus) pentru laptop-uri / notebook-uri, tablete si e-readere. Valoarea timbrului verde se achita individual pentru fiecare produs care face parte din categoriile mai sus mentionate si se factureaza separat de pretul produsului.

 

 

7. Raspunderea pentru livrare

Livrarea produselor noastre are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Inainte de a va fi onorata o comanda plasata pe site-ul nostru, sunteti notificat in scris sau telefonic in legatura cu confirmarea comenzii.

Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de catre dumneavoastra, cu exceptia cazurilor in care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit.

Livrarea gratuita sau preturile de livrare comunicate sunt valabile doar pentru livrarile efectuate in raza de acoperire a Fan Courier Pentru locatii aflate in afara acestei acoperiri se pot percepe taxe de transport aditionale.

De asemenea, exista cazuri exceptionale in care comenzile nu pot fi onorate din motive independente de Mobile-Trade, care includ : incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii din Romania. Toate acestea ne permit sa intarziem sau sa anulam livrari ale produselor comandate de catre dumneavostra. Inainte de fiecare livrare, veti fi contactat de catre curier.

In cazul in care nu sunteti gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord si in conformitate cu programul de lucru al firmei de curierat, acesta va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu dumneavoastra.  Daca coletul nu va fi ridicat in termen de 5 zile de la sediul Fan Courier, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul Mobile-Trade.  In cazul refuzului unui colet livrat de catre Mobile-Trade conform comenzii efectuate pe site-ul nostru , sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie publicate in Baza Natioanala a Clientilor Neseriosi („ClientiNeseriosi.ro”),  urmand sa suportati costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

 

6. Raspunderea pentru produse aflate in categoria „Precomanda”

Produsele din oferta Mobile-Trade care au specificat textul „Precomanda” se pot achizitiona doar prin achitarea integrala in avans a produsului, prin ordin de plata.

Termenele de livrare pentru aceste produse comunicate de catre consultatii de vanzari ai companiei noastre, telefonic sau prin e-mail, pot suferi uneori modificari in functie de numarul comenzilor inregistrate si posibilitatile noastre de achizitionare si livrare a Produsului.  Onorarea comenzilor pentru produsele aflate la precomanda se efectueaza  doar in ordinea inregistrarii platii in conturile Mobile-Trade si nu a lansarii comenzilor, in acord cu termenele specificate mai sus.

Dumneavoastra sunteti indreptatit sa renuntati oricand la o comanda inregistrata pentru un produs aflat la precomanda, cu posibilitatea de a va fi restituita suma transferata catre noi. Renuntarea la comanda se face printr-o notificare trimisa catre noi prin e-mail sau in scris.  Ne rezervam dreptul de a anula in orice moment o precomanda inregistrata, printr-o notificare trimisa catre dumneavoastra , telefonic sau prin e-mail. In acest caz, va vom restitui plata efectuata in avans in cel mai scurt timp posibil.

Mobile-Trade nu este raspunzatoare pentru comisioanele suplimentare inregistrate si achitate de catre dumneavoastra la momentul si in legatura cu plata efectuata sau ulterior acestei date.

 

 

7. Obligatiile dumneavoastra pentru produsele primite cu titlul de „Cadou”

Produsele livrate de catre Mobile-Trade cu titlu de „cadou” sunt oferite ca o metoda de recompensare pentru comanda efectuata pe website-ul nostru.

In momentul in care ati plasat o comanda pe site-ul nostru, ati luat la cunostinta si recunoasteti ca produsul oferit  de catre Mobile-Trade cu titlul de „cadou” reprezinta un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul vanzatorului  si va obligati ca in situatia in care doriti sa returnati produsul achizitionat, sa returnati si produsul primit cu titlu de „cadou” in starea in care l-ati receptionat.

In situatia in care dumneavoastra returnati produsul achizitionat si doriti restituirea sumei achitate,  dar nu returnati si produsul oferit cu titlul de „cadou”, Mobile Trade este indreptatit sa retina din suma returnata catre dumneavoastra contravaloarea produsului oferit cu titlu de „cadou” la valoarea avizata pe factura de achizitie.

 

 

8. Raspunderea pentru plata

Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor. Mobile-Trade isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata. Dovada platii trebuie trimisa catre noi la adresa de e-mail MobileTradeOffice@gmail.com. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Mobile-Trade.

 

 

9. Raspunderea pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului nostru beneficiaza de garantie.. Astfel, fiecare produs va fi insotit de factura. In cazul in care sesizati lipsa facturii, trebuie sa ne anuntati in cel mult 48 ore de la receptia produselor pe adresa MobileTradeOffice@gmail.com sau telefonic. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare. Pentru produsele Apple factura reprezinta si certificatul de garantie.

 

 

10. Responsabilitatea  pentru comentariile utilizatorilor

Daca utilizati site-ul Mobile-Trade.Ro, puteti face comentarii la adresa noastra si a produselor pe care le oferim, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila.Mobile-Trade isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Mobile-Trade nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat sa plateasca niciun fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Mobile-Trade si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Dumneavostra garantati ca aveti toate drepturile asupra continutului pe care il transmiteti pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzati prejudicii nici unei persoane. Mobile-Trade nu isi asuma nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

 

 

11. Responsabilitatea pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul Mobile-Trade.Ro este gazduit de serverele unei terte firme. Din acest motiv, Mobile-Trade nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. De asemenea,  nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului .Mobile-Trade nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul Mobile-Trade.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

 

12. Conditii de retur

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu folia de protectie display sau husa protectie din plastic ,etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri,folii sau huse protectie lipsa, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data primirii produsului.

 

 

13. Litigii si dispoziti finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Mobile_Trade sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Dumneavoastra . In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Bucuresti. Dumneavoasta va asumati in totalitate aceste riscuri, odata ce va exprimati acordul fata de acest Contract cu Clientii.

 

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE !

www.mobile-trade.ro

 
www.price.ro - your shopping expert